Ταΐστρες για τα αδέσποτα τοποθέτησε στη Νέα Παραλία
Μοιραστείτε το

Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων – που λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα υποσιτισμού – προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

της Χριστίνας Μισιρλή

Ο δήμος Θεσσαλονίκης μεριμνώντας για την σίτιση των αδέσποτων ζώων τοποθέτησε τις πρώτες 10 ταΐστρες στη Νέα Παραλία, ενώ θα τοποθετηθούν κι άλλες σε σημεία μέσα στην πόλη όπου έχει παρατηρηθεί πρόβλημα.

Συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης δια του αρμόδιου αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου Σωκράτη Δημητριάδη θα τοποθετήσει συνολικά 45 ταΐστρες από τις οποίες οι 30 μαζί με την τροφή είναι χορηγία της Quiko Mega pet.

«Βλέποντας το πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει με τα αδέσποτα σκυλιά και τις αγέλες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία της πόλης εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε βλέπουμε ότι βγάζουν μια επιθετικότητα. Αυτή η επιθετικότητα οφείλεται στον υποσιτισμό και λόγω αυτού βλέπουμε να ορμάνε», δήλωσε ο κ. Δημητριάδης.

Τέλος, ο κ. Δημητριάδης σημείωσε ότι ο δήμος θα αρχίσει πάρα πολύ σύντομα να έλεγχοι το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Πηγή : thesstoday.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το