Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΠΜΣ Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία
Μοιραστείτε το

Οι αλλαγές έρχονται με πράξεις, παιδεία και αρμόζουσα εκπαίδευση. Εκεί έρχεται αυτό το μεταπτυχιακό να καλύψει το κενό. Προοδεύουμε! Τιμή μου που θα συμμετέχω.

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΔΠΜΣ Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία έχει βραβευθεί με το 2016 International Development Project Award που χορηγείται από τα Επιστημονικά Ινστιτούτα The Animals and Society Institute (ASI) και Humane Society Institute for Science and Policy and Policy της Επιστημονικής Εταιρείας The Humane Society of the United States.

Το βραβείο χορηγείται κάθε χρόνο και απευθύνεται σε μη Αμερικάνικα Πανεπιστήμια τα οποία επιθυμούν να δημιουργήσουν πρόγραμμα σπουδών με ευρεία θεματολογία τις σχέσεις ανθρώπων-ζώων.

Η πρόταση για τη δημιουργία του ΔΠΜΣ Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία επιλέχθηκε και βραβεύτηκε μέσα από δεκάδες συμμετοχές παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Τμήμα Φιλοσοφίας, ΕΚΠΑ και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ – Hellenic Pasteur Institute με την υποστήριξη του Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας ατου ΕΚΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα animalethics.philosophy.uoa.gr

Report Animal Abuse Greece


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το