Το “κόμμα για τα ζώα” δημιούργησε λόγω πανδημίας ψηφιακή πλατφόρμα
Μοιραστείτε το

Το Application (εφαρμογή) για κινητές συσκευές «Animal Politics», στην πλατφόρμα iOS  και Android  παρουσίασε το φιλοζωικό κόμμα της Ελλάδας.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπός του Κόμματος για τα Ζώα Χριστίνα Παπή, σε αυτήν την ηλεκτρονική πλατφόρμα όλοι (και όλες) όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο κόμμα, θα μπορούν να εγγράφονται ως μέλη ή φίλοι του, αλλά και να ψηφίζουν από το κινητό τους σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Μέσω της εφαρμογής «Animal Politics» οι πολίτες που ενδιαφέρονται λαμβάνουν την ψηφιακή τους κάρτα μέλους στο κινητό τους τηλέφωνο και μπορούν να ψηφίζουν από τη συσκευή τους τούς επικεφαλής και το Πανελλαδικό του κόμματος, τις θέσεις του κ.ο.κ.

Το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα εκπροσωπεί από τον Αύγουστο τη χώρα μας στη «Διεθνή» των φιλοζωικών κομμάτων, το Animal Politics Foundation. Το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθεί κι αυτό ψηφιακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom, το Σαββατοκύριακο 23 και 24/1/2021.

Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, το φιλοζωικό ελληνικό κόμμα διοργανώνει καμπάνια εγγραφής μελών στο διαδίκτυο, με σύνθημα «Μαζί για τα Ζώα» και «Τα Ζώα έχουν Δικαιώματα».

Να λοιπόν που, ακόμα και στον καιρό της πανδημίας, η πολιτική μπορεί να φτάνει στους πολίτες!

Περισσότερες πληροφορίες: info@animalpolitics.gr

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το