Το μοντέλο του Zero Stray Pawject
Μοιραστείτε το

Προκειμένου να επιτευχθεί η εξάλειψη των αδέσποτων σκύλων απαιτείται μια κοινωνική αλλαγή, η οποία θα προκληθεί από την προαγωγή και την επιβολή της υπεύθυνης κηδεμονίας σκύλου.

Το μοντέλο του Zero Stray Pawject δεν προωθεί και επιδοτεί μόνο βασικές κτηνιατρικές υπηρεσίες για κηδεμόνες που δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος, όπως είναι το χαμηλό κόστος για τσιπάρισμα και στείρωση επιδοτώντας μέχρι και το 95% του πραγματικού κόστους για κηδεμόνες χαμηλότερων και μεσαίων εισοδημάτων που δυσκολεύονται να πληρώσουν για τσιπάρισμα και στείρωση του σκύλου τους ώστε να αποφευχθεί η εγκατάλειψη ενήλικων σκύλων και ανεπιθύμητων κουταβιών.

Το μοντέλο μας επιπλέον στοχεύει στην αστυνόμευση και στην συνεργασία με την αστυνομία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο ώστε να επιβληθεί η υπεύθυνη κηδεμονία σκύλου και να τιμωρηθούν οι ιδιοκτήτες που δεν συμμορφώνονται με το νόμο, που δεν τσιπάρουν και δεν δηλώνουν τον σκύλο τους και που εγκαταλείπουν ή κακοποιούν τους σκύλους τους.

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, εκτός από τη συνάντησή μας με το λιμενικό και τον αστυνομικό διοικητή Αίγινας την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα μας επίσης συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, Ταξίαρχο Πρωτοσίλαο Κωστάζο και τον Υπολιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Κάθε ένας από αυτούς τους αξιωματικούς βλέπει τη συνάφεια του μοντέλου μας, το γιατί η εξάλειψη των αδέσποτων σκύλων θα δημιουργήσει καλύτερες κοινότητες και είμαστε χαρούμενοι που κάθε ένας μας υποστηρίζει. Με ισχυρότερη αστυνόμευση μπορούμε να προκαλέσουμε βιώσιμη αλλαγή στην Ελλάδα και η ομάδα μας του Zero Stray Pawject θα συνεχίσει να πιέζει για να επιτευχθεί η εξάλειψη των αδέσποτων σκύλων.

Zero Stray Pawject


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το