Τρίτο άλογο νεκρό στην φάρμα Κατσίτη
Μοιραστείτε το

Αύξηση αμοιβής, αλλά…κανείς δεν είδε, κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν θα μιλήσει (;)

2 μήνες μετά το απίστευτο περιστατικό με την δηλητηρίαση 8 αλόγων που ζούσαν στην ακαδημία ιππασίας της Κωνσταντίνας Κατσίτη στο Δάτο – με συνέπεια τον θάνατο 2 εξ αυτών-,

Ένα τρίτο άλογο από την ίδια ακαδημία κατέληξε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας (και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020)

Ο λόγος για την “Τιτίκα”, η οποία απεικονίζεται στην φωτογραφία του άρθρου.

Και μπορεί η επικήρυξη που έχουν ορίσει οι υπεύθυνοι της ακαδημίας για τον εντοπισμό των δραστών να έχει φτάσει (σύμφωνα με σημερινή ανάρτησης της Κ. Κατσίτη) στις 7.000 €, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν “στο σκοτάδι”.

Κάτι δυστυχώς αναμενόμενο στην σύγχρονη Ελλάδα, καθώς πολύ σπάνια αποδίδεται δικαιοσύνη για εγκλήματα που αφορούν βασανισμό, κακοποίηση, δηλητηρίαση ή και θανάτωση ζώων (είτε μικρών, όπως σκύλοι και γάτες, είτε μεγαλύτερων -όπως τα άλογα).

Και αυτό διότι – όπως παρατηρούμε εδώ και πολλά χρόνια που ασχολούμαστε με το ρεπορτάζ – σε τέτοιου είδους εγκλήματα υπάρχει μια ιδιότυπη “ομερτά”!

Κανένας δεν έχει δει τίποτα, κανένας δεν ξέρει τίποτα και -κατά τα φαινόμενα- κανένας δεν πρόκειται να μιλήσει.

Μακάρι να διαψευσθούμε, αλλά δυστυχώς αυτό είναι που παρατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια…

Πηγή : kavala-portal.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το