Τρεις φίλες τοποθέτησαν ταΐστρες για αδέσποτα στις Καλύβες Χαλκιδικής
Μοιραστείτε το

“Η αγάπη δε χαρακτηρίζεται με λέξεις και αυτό μας το έμαθαν τα ζώα.”, ξεκινάνε την ιστορία τους τα τρία νεαρά κορίτσια που είχαν μια καταπληκτική και πρωτότυπη ιδέα να τοποθετήσουν αυτοσχέδιες ταΐστρες για αδέσποτα στις Καλύβες Χαλκιδικής.

Χρειάστηκαν λίγα μπουκάλια, λεκάνες, λίγη τροφή και προπάντων η καλή τους διάθεση.
Οι ταΐστρες βρίσκονται στη παραλία Καλυβών και στο γήπεδο.

Προς το παρόν η τροφή επαρκεί για δύο μέρες, αλλά τα κορίτσια κάνουν έκκληση σε όποιον θελήσει και έχει την ευχέρεια μπορεί να βοηθήσει με λίγη τροφή και νερό.

“Η αγάπη δε χαρακτηρίζεται με λέξεις και αυτό μας το έμαθαν τα ζώα. Μακάρι όλος ο κόσμος να έβλεπε ότι ένας απλός σκύλος, για παράδειγμα, είναι ένα απ’τα μοναδικά πλάσματα στη γη που θα σ αγαπήσει περισσότερο απ’τον εαυτό του και να προσφέραμε όλοι περισσότερη αγάπη, φροντίδα και περίθαλψη προς αυτά αντί να τα πετάμε στη καλύτερη στο δρόμο χωρίς στέγη, φροντίδα και τροφή.
Δεν είναι ανάγκη λοιπόν να εντάσσεσαι σε κάποια ομάδα ή σε κάποιο φορέα ώστε να βοηθήσεις και εσύ!

Ελπίζουμε ο άπλετος χρόνος που μας έχει δοθεί λόγω της καραντίνας να μας βοηθήσει όλους να αναλογιστούμε τι έχει πραγματικά αξία, πως θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.
Ας απομακρυνθούμε από την ιδέα του “φαίνεσθαι” και ας έρθουμε λίγο πιο κοντά στην ιδέα του “είναι”.”, αναφέρουν η Γρηγορία, η Κατερίνα και η Νάσια.

Πηγή : blog.moudaniwn.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το