Τρωκτικά "έσπασαν" την καραντίνα στη Δράμα
Μοιραστείτε το

Πολλοί ειδικοί είπαν ότι η καραντίνα που επιβλήθηκε στους ανθρώπους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού βοήθησε τη φύση να ανακαλύψει εκ νέου τους χώρους της.

Μπορεί λοιπόν τα ζώα να άρχισαν να κυκλοφορούν στις πόλεις ανενόχλητα χωρίς να τα εμποδίζει ο ανθρώπινος παράγοντας, όμως στην πόλη της Δράμας την «πρωτοκαθεδρία» στο σουλατσάρισμα την έχουν τα τρωκτικά.

Βέβαια μέχρι πρότινος δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν σπάνιο να συναντήσεις ποντίκια να τρέχουν σε δρομάκια της πόλης, όμως, σύμφωνα με τον Πρωινό Τύπο, πλέον τα συναντά κανείς να τριγυρνούν ανενόχλητα και χωρίς φόβο απέναντι στην ανθρώπινη παρουσία.

Τα ζώα λοιπόν εκμεταλλεύονται την ησυχία, των άλλοτε πολυσύχναστων πόλεων, τους άδειους, από ανθρώπους, δρόμους και βρίσκουν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν ελεύθερα.

Πηγή : thestival.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το