Τυρναβίτης γνωστός για την δράση του, τραυμάτισε με αντικείμενο δεσποζόμενο σκυλί
Μοιραστείτε το

Αναφορές από κατοίκους της περιοχής του Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο για επιθέσεις και σε άλλα δεσποζόμενα σκυλάκια της γειτονιάς και απειλές στους ιδιοκτήτες τους, από συγκεκριμένο νεαρό άτομο κάτοικο της περιοχής.

Ο ο νεαρός, που ενδεχομένως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δείχνει ιδιαίτερα επικίνδυνος και είναι γνωστός για τη δράση του στη γειτονιά του Αγίου Γεωργίου Τυρνάβου. Κατά καιρούς έχει επισκεφτεί κι άλλους ιδιοκτήτες σκυλιών στα σπίτια τους και τους έχει απειλήσει επειδή όπως φώναζε δε μπορούσε να κοιμηθεί από το γάβγισμα τους κ.α. Με απειλητικό ύφος απείλησε ιδιοκτήτη να δέσει το σκυλάκι του επειδή ήταν επικίνδυνο, όπως έλεγε.

Τώρα ανέβηκε ανενόχλητος στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας και επιτέθηκε στο άτυχο ζώο, το οποίο είναι αρκετά φιλικό και σε καμιά περίπτωση δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη γειτονιά. Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία για να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Πηγή : tyrnavosotoposmas.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το