Υιοθετήστε εικονικά ένα ζώο από ένα καταφύγιο στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε το

Οι εικονικές υιοθεσίες απευθύνονται σε όλους αυτούς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ένα ζωάκι στο σπίτι, όμως θέλουν να βοηθήσουν ένα.

Τη δυνατότητα εικονικής υιοθεσίας μιας γάτας ή ενός σκύλου προσφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο «Αγάπη», με έδρα την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη.

Οι εικονικές υιοθεσίες απευθύνονται σε όλους αυτούς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φιλοξενήσουν ένα ζωάκι στο σπίτι, όμως θέλουν να βοηθήσουν ένα. Έτσι, μπορούν να διαλέξουν ένα από τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο της Αγάπης και να δωρίσουν 10 ευρώ τον μήνα για τη περιποίησή του καθώς και να το επισκέπτονται στο καταφύγιο για να το φροντίσουν και να το βγάζουν βόλτες.

Η υιοθεσία γίνεται μέσω της σελίδας «Κουνιστές Ουρές» στο facebook, όπου κάποιος μπορεί να διαλέξει το ζωάκι που θέλει και έπειτα να το υιοθετήσει. «Τα 10 ευρώ μάς βοηθούν για να αγοράζουμε την τροφή, τις αμπούλες και τα φάρμακα για τα ζώα», εξηγεί η Ιζαμπέλα Μποτονάκη, υπεύθυνη του σωματείου. Όπως αναφέρει, «σε κάθε έναν που υιοθετεί ένα ζωάκι, προσφέρουμε ένα ωραίο δίπλωμα ως επιβράβευση αλλά και έκφρασης του “ευχαριστώ”». «Νιώθεις χαρά όταν προσφέρεις. Και καλό είναι όσοι υιοθετούν εικονικά ένα ζωάκι, να έρχονται από κοντά το βλέπουν, να το χαϊδεύουν, να το βγάλουν μια βόλτα και να το παρακολουθούν», σημειώνει.

🎉 Εικονική Υιοθεσία / Virtual Adoption 🎉Εάν θέλεις να υιοθετησεις ένα ζωάκι αλλά δεν έχεις χρόνο, εάν πάντοτε ηθελες έναν τετράποδο φιλο αλλά συγκατοικείς με τους γονείς σου, εάν τα παιδιά σου θα έκαναν τα πάντα για ένα σκυλάκι αλλά πιστεύεις πως είναι μεγάλη ευθύνη, σπυ έχουμε τη λύση!Με 10€ τον μήνα μπορείς να υιοθετησεις ένα ζωάκι, με σκοπο να βοηθήσεις στην κάλυψη των αναγκών του και να περνάς όσο συχνά μπορείς, χρόνο μαζί του στον χώρο του καταφυγίου.Δείτε το video 👇🏽 για παραπάνω πληροφορίες!~ If you want to adopt an animal but you don’t have enough free time, if you’ve always wanted a four legged friend but you’re living with your parents, if your kids would do anything to get a pet but you think that pets are a huge responsibility, we have a great solution for you!By donating 10€ per month, you can virtually adopt an animal from our shelter and also help us financially cover their needs. What’s great about that is that you can also visit the shelter as often as you want, in order to spend time with the animal you adopted.Watch the video 👇🏼 for more info!link for PayPal: http://www.love4pets.gr/

Gepostet von Κουνιστές Ουρές στη Θεσσαλονίκη am Donnerstag, 11. Juni 2020

Πηγή : voria.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το