Υπαίθριο παζάρι της Ζω.Φι.Ψυ.
Μοιραστείτε το

Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για να σας υποδεχθούμε στο παζάρι μας, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, 11-5, στην Α΄ Πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell).

Σας περιμένουμε όλες και όλους, μόνο για μία μέρα, στο υπαίθριο παζάρι της Ζω.Φι.Ψυ.!

Ρούχα, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ, παιχνίδια, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα – σίγουρα κάτι θα βρείτε που θα σας ενθουσιάσει, κι έτσι θα ευχαριστηθείτε κι εσείς και θα βοηθήσετε κι εμάς και τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά που φροντίζουμε!

Θυμίζουμε πως τα παζάρια είναι η κύρια πηγή εσόδων μας, κι αν αναλογιστείτε πως λόγω κορωνοϊού ματαιώθηκαν τρία στη διάρκεια του lockdown ενώ τα έξοδα έτρεχαν και τα καινούργια περιστατικά έπεφταν βροχή, θα καταλάβετε πόσο κρίσιμη είναι για μας η παρουσία και η στήριξή σας – πόσο μάλλον τώρα που οι εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους σχεδόν σίγουρα θα απαγορευτούν.

Με τις μάσκες μας, τηρώντας τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ και κρατώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, σας περιμένουμε με χαρά!

Ζω.Φι.Ψυ.
Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το