Φθιώτιδα: Παραλίγο τροχαίο με αγριογούρουνα για Αντιδήμαρχο
Μοιραστείτε το

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά με αγριογούρουνα που κάνουν βόλτες στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, εντός των ορίων του Δήμου Μακρακώμης.

Λίγο πριν τις 11:00’ το βράδυ της Παρασκευής (19/6), την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε τροχαίο ατύχημα όταν ένα μεγάλο κοπάδι από αγριογούρουνα πετάχτηκε στο δρόμο, στο ύψος της Βίτωλης προς την Πτελέα.

Όχι ένα, δύο ή τρία, αλλά 11 αγριογούρουνα πρόλαβε να μετρήσει ο έντρομος οδηγός που ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του πριν πέσει πάνω στο κοπάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport επρόκειτο για Αντιδήμαρχο από δήμο της νότιας Αττικής που μετέβαινε με την οικογένειά του στον Άγιο Γεώργιο. Ευτυχώς η περιπέτειά τους έληξε μόνο με ψυχική οδύνη, καθώς αποφεύχθηκαν τόσο οι υλικές ζημιές αλλά και το κυριότερο τυχόν τραυματισμοί.

Πηγή : lamiareport.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το