Φιλοζωικό Σωματείο «Η Ελπίδα»: Ελλιπής υποδομή το καταφύγιο στην Κατοχή
Μοιραστείτε το

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Ι.Π Μεσολογγίου “η Ελπίδα” ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης για την κατάσταση που επικρατεί στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Κατοχή.

“Ο Σύλλογος μας οφείλει να επισημάνει την ελλιπής υποδομή του χώρου καθώς αποδεικνύεται ότι δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας για την προστασία και την ευζωια των ζώων που φιλοξενούνται εκεί” τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο Φιλοζωικών Σωματείων του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Ι.Π Μεσολογγίου «η Ελπίδα» και του Συλλόγου «Φίλοι των Ζώων και του Περιβάλλοντος Μεσολογγίου».

Υπήρξε διεξοδική συζήτηση και συμφωνία σε θέματα που αφορούν την ευζωία και την προστασία αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Ι.Π Μεσολογγίου «η Ελπίδα» μετά τα τελευταία γεγονότα της Κυριακής 5 Ιουλίου, θα ήθελε να ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων που έχει δημιουργήσει ο Δήμος στην Κατοχή.

Δεκατέσσερα αδέσποτα ζώα που φυλάσσονταν στο χώρο ξέφυγαν και διασκορπίστηκαν στην γύρω περιοχή, βρέθηκαν τα πέντε έξω από το καταφύγιο σήμερα 6 Ιουλίου, από τον άνθρωπο που φροντίζει τα αδέσποτα εκεί, των υπολοίπων αγνοείται η τύχη τους.

Ο Σύλλογος μας οφείλει να επισημάνει την ελλιπής υποδομή του χώρου καθώς αποδεικνύεται ότι δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας για την προστασία και την ευζωια των ζώων που φιλοξενούνται εκεί..

Καλούμε τον Δήμο Μεσολογγίου να μεριμνήσει άμεσα για την διαφύλαξη του χώρου και επισημαίνομαι για μια ακόμα φορά ότι είμαστε αντίθετοι στην περισυλλογή όλων των ζώων καθώς υπάρχουν ήρεμα και πλήρη κοινωνικοποιημένα αδέσποτα.

Πηγή : eleftherifoni.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το