Φιλοξένησε πάνω από 300 αδέσποτα στο σπίτι του για να τα προστατέψει από τον τυφώνα
Μοιραστείτε το

Όχι ένα, όχι δύο αλλά… 300 ζώα έκαναν κατάληψη στο σπίτι του Ρικάρντο ο οποίος γνωρίζοντας ότι το καταφύγιο δεν είχε χώρο για όλα τα ζώα αποφάσισε να τα φιλοξενήσει σπίτι του!

Ο τυφώνας Δέλτα στο Μεξικό τρόμαξε πολλούς και προκάλεσε πολλές καταστροφές. Όπως είναι λογικό αρκετοί προσπάθησαν να βρουν καταφύγιο για να προστατευτούν από το καταστροφικό πέρασμα του. Τι γίνεται όμως με τα αδέσποτα ζωάκια;

Το ίδιο σκέφτηκε και ο Ρικάρντο Πρίμεντελ, ο οποίος εργάζεται στο καταφύγιο ζώων Tierra de Animales και ήξερε πως κάπως έπρεπε να προστατεύσει και τα ζώα που μένουν εκεί. Έτσι πήρε όλα τα γατιά, τους σκύλους και τα άλλα ζώα στο σπίτι του!

Σας ακούγεται τρελό; Και όμως, 300 περίπου ζώα κατέλαβαν το σπιτικό του Ρικάρντο και έμειναν εκεί μέχρι να περάσει ο τυφώνας. Τροφές και οτιδήποτε άλλο χρειάζονταν τα ζώα ήταν διαθέσιμα και έτοιμα για εκείνα.

«Αυτά τα 300 ζώα που πήρα στο σπίτι μου είναι μερικά από αυτά που ζουν ήδη στο Tierra de Animales. Απλώς δεν έχουμε αρκετά προστατευτικά καταφύγια για όλα, οπότε για να τα κρατήσουμε ασφαλή, αποφασίσαμε να τα πάρω σπίτι μου», δήλωσε ο Ρικάρντο.

Ο Ρικάρντο δημοσίευσε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες των ζώων που περιμένουν με ασφάλεια στο σπίτι του και γρήγορα έγιναν viral. Αρκετοί τον αποκαλούσαν «ήρωα», έστειλαν τις ευχές τους, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν δωρεές στο καταφύγιο ζώων που εργάζεται.

Δεν είναι αξιαγάπητα τα ζωάκια;

Πηγή : sputniknews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το