Φοβική τραυματισμένη σκυλίτσα στην Επανομή
Μοιραστείτε το

Τι και αν είναι Κυριακή, μπορεί οι υπηρεσίες να είναι όλες κλειστές αλλά εμείς με υπομονή και επιμονή είμαστε παρόν όλο το εικοσιτετράωρο μαζί με τούς φίλους μου εθελοντές όπως ξέρουμε και κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια τριών ημερών από το πρωί μέχρι το βράδυ, καταφέραμε και πιάσαμε την φοβική τραυματισμένη σκυλίτσα στην Επανομή, όπου μάλλον είχε δαγκωθει ή χτυπηθεί από κάποιον με ένα πολύ βαθύ τραύμα στην πλάτη της και την μεταφέραμε άμεσα σε κτηνιατρική κλινική όπου έγινε ο καθαρισμός του τραύματος της, η περίθαλψη της και θα ξέρουμε σε 48 ώρες αν βρίσκεται εκτός κινδύνου για τη ζωή τής, έχει μπει σε ορό για να αναρρώσει.

Ευτυχώς δεν έχει προλάβει να μολυνθεί και να σαπίσει το τραύμα της από σκουλήκια κλπ λόγου της έγκαιρης παρέμβασης μας και μεταφορά της στην κλινική.

Το συγκεκριμένο σκυλάκι το ταΐζω σχεδόν τέσσερα χρόνια κάθε μέρα στην Επανομή μαζί περίπου με άλλα πενήντα ζωάκια σε καθημερινή βάση.

Ευχαριστώ τούς τρεις φίλους μου εθελοντές πού με βοήθησαν να πιάσουμε την σκυλίτσα, μετά από μια επειχηρηση τριών ημερών, τα καταφέραμε να την πιάσουμε με υπνωτικό τζελ και χάπια διότι δεν έμπαινε με τίποτα μέσα στην παγίδα πού είχαμε τοποθετηση.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να αναρρώσει η κουκλίτσα μας ΕΡΙΚΑ!!!

Ως Πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ και ως απλός εθελοντής όπως κάνω όλα αυτά τα χρόνια, θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου όλο το 24ωρο για όλες αυτές τις ψυχούλες που αξίζουν τα πάντα για μένα και τους εθελοντές φιλόζωους.

Αντώνης Ζαβέρκος

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το