Φοιτήτρια κατέθεσε μήνυση κατά του Δήμου Κομοτηνής για επίθεση αδέσποτων
Μοιραστείτε το

Μήνυση κατά του Δήμου Κομοτηνής για επίθεση αδέσποτων σκυλιών κατέθεσε πρόσφατα μια φοιτήτρια στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής.

Η ίδια, μάλιστα, καταγγέλλει στη «Φωνή της Ροδόπης» την αδιαφορία των αρμόδιων του Δήμου καθώς πριν προβεί στην κατάθεση της μήνυσης απευθύνθηκε μέχρι και στο γραφείο του Δημάρχου χωρίς όμως ποτέ να λάβει κάποια απάντηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η φοιτήτρια της Σχολής ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής δέχθηκε το τελευταίο διάστημα τόσο η ίδια όσο και η παρέα της συνολικά τρεις φορές επίθεση από αδέσποτα στην κεντρική πλατεία, στην περιοχή της Τσανακλείου και στην περιοχή του ΙΚΑ.

«Κατήγγειλα το γεγονός πρώτα στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και στη συνέχεια προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ίδιο τον Δήμαρχο όμως δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του παρά μόνο με τη γραμματέα του. Αργότερα, απευθύνθηκα στο Δημοτικό Κυνοκομείο, απ’ όπου με ενημέρωσαν ότι για να γίνει κάποια περισυλλογή θα πρέπει να προσκομίσω βεβαίωση από το Νοσοκομείο ότι δέχθηκα επίθεση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τελικά, ύστερα και από την τελευταία επίθεση που δέχθηκε, επέλεξε λόγω και της παραπάνω αδιαφορίας που καταγγέλλει να καταθέσει μήνυση κατά του Δήμου και κατά παντός υπευθύνου.

Πηγή : fonirodopis.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το