Φρίκη: Άγνωστος Σκότωσε Αλεπού Στα Αστυνομικά Ηλιούπολης
Μοιραστείτε το

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των αστυνομικών.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί σήμερα εργαζόμενοι του Δήμου Ηλιούπολης στο “Γκαράζ” εντόπισαν νεκρή μια μικρή αλεπού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες το άγριο ζωάκι πέθανε με φρικιαστικό τρόπο, αφού δίπλα στο πτώμα του βρέθηκαν τα εντόσθια του, ενώ παρά την ύπαρξη αρκετών εργαζομένων στο σημείο, κανείς δεν αντιλήφθηκε το περιστατικό. Μάλιστα, σύμφωνα με υπάλληλο του Δήμου, η μικρή αλεπού περιφερόταν στο σημείο από πολύ νωρίς το πρωί παίζοντας με γατάκια κοντά στο πλυντήριο οχημάτων του γκαράζ, ενώ περί τις 10:30 που βρέθηκε το πτώμα της, δεν ήταν «κοκκαλομένο».

Η περιοχή των αστυνομικών έχει πληθώρα από ζώα της άγριας φύσης, καθώς συνορεύει με τον ορεινό όγκο του Υμηττου. Οι επισκέψεις αλεπούδων είναι συχνό φαινόμενο στον αστικό ιστό της ευρύτερης περιοχής, καθώς περνούν την περίφραξη. Η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων τα προστατεύει και μάλιστα τους παρέχει νερό σε συγκεκριμένα σημεία.

Πηγή : ilioupolinews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το