Φρίκη στην Τριφυλία: Σκότωσαν κουτάβια μέσα σε πλαστική σακούλα
Μοιραστείτε το

Μέσα σε μια πλαστική σακούλα ερμητικά κλειστή για να μην παίρνουν οξυγόνο, βρέθηκαν πεταμένα μικρά κουταβάκια στην Αγριλιά του Δήμου Τριφυλίας.

Αυτό τον σαδιστικό τρόπο επέλεξε κάποιος για να δώσει τέλος στη ζωή των μικρών ζώων, χωρίς κανένα δισταγμό και καμία ευαισθησία. Μόνο ένα μικρό κουταβάκι κατάφερε να επιζήσει, ενώ κάτοικος της περιοχής που εντόπισε τα κουταβάκια, έγραψε:

«Αυτές οι νεογέννητες ψυχούλες (κουταβάκια) βρέθηκαν σε αυτοσχέδιο χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών στην είσοδο του χωριού Αγριλιά Μεσσηνίας του Δήμου Τριφυλίας. Μόνο μια ψυχούλα κατάφερε να επιζήσει από την ερμητικά κλειστή σακούλα. Κάνω προσπάθεια να υιοθετηθεί από τη μαμά γατούλα!».

Κ.Μπ.

Πηγή : eleftheriaonline.gr

Προσοχη!!Απευθυνομαι σ αυτον που τα πεταξε..Μπορεις να μου φερεις κ.τη μαμα τους;;Ξερεις που μπορεις ν.με βρεις μικρη πολη ειμαστε.Τυρναβος ακουει;Στειρωστε!!

Gepostet von Anna Xenopoulou am Sonntag, 13. September 2020


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το