Φρίκη: "Kάρφωσε" βέλος σε σκύλο και τον τραυμάτισε
Μοιραστείτε το

Κτηνωδία στο Βόλο όπου ένα σκυλί χτυπήθηκε με βέλος την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του .

Σοκάρει το περιστατικό επίθεσης με βέλος σε σκύλο στην περιοχή του Βόλου.

Η Φιλοζωϊκή ομάδα κατήγγειλε το γεγονός καθώς το ζώο μεταφέρθηκε από τους ιδιοκτήτες του στο κτηνιατρείο και όλες οι έρευνες από την αστυνομία επικεντρώνονται σε γείτονα που επίσης σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες προσπάθησε να θανατώσει το ζώο με φόλα.

Το ζωάκι υποβλήθηκε χθες σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση γιατί είχε οξεία αιμορραγία στην κάτω κοιλιακή χώρα. Το ζώο βρίσκεται σε σοκ και έχει ράμματα στο συκώτι και την κοιλιακή χώρα.

Υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει τον δράστη που χτύπησε το ζώο από κοντινή απόσταση. Ο δράστης φορούσε ολόσωμη στολή και μάσκα για να σκοτώσει τον σκύλο.

Σήμερα επίσης κτηνίατρος ενημέρωσε πως βρήκε αδέσποτο μικρό γατάκι με κομμένα αυτιά στο κέντρο της πόλης.

Η κτηνίατρος κ. Αντωνία Γώγου ζητά από όποιος επιθυμεί να βοηθήσει, να υιοθετήσει το γατάκι και να του δώσει ένα ζεστό σπίτι και μια αγκαλιά.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως βρέθηκαν πεταμένα σε τσουβάλι επτά κουταβάκια μόλις δύο εβδομάδων , γι’ αυτό έκανε έκκληση φροντίδας και υιοθεσίας τους.

Πηγή : e-thessalia.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το