Χαλκιδική: Γέμισε με χρώματα σχολείο στο Πολύχρονο
Μοιραστείτε το

Οι τοίχοι του Δημοτικού Σχολείου Πολυχρόνου γέμισαν χρώματα και ζωγραφιές!

Η εικαστικός, Ειρήνη Μαλτέζου επιστράτευσε όλη της τη φαντασία και το μεράκι και έκανε με τις ζωγραφιές της χαρούμενους τους μικρούς μαθητές αλλάζοντας την όψη του ολόκληρου του σχολικού περιβάλλοντος.

Τα πολύχρωμα γκράφιτι έδωσαν νέα πνοή στο σχολείο και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ευτυχία Παπανικολάου εξήρε την ομαδική προσπάθεια!

“Δεν θα μπορούσα να κλείσω τη χρονιά 2019-20 χωρίς να κάνω μια αναφορά και στην εικαστική παρέμβαση που έχει πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Πολυχρόνου από την εικαστικό κα Ειρήνη Μαλτέζου, το διευθυντή Άρη Παπαγιάννη, το Σύλλογο Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Πολυχρόνου και το Δήμο Κασσάνδρας. Ένα σχολείο γεμάτο χρώματα και πανέμορφες παραστάσεις!” σχολίασε ενθουσιασμένη η κ. Παπανικολάου.

Πηγή : halkidikinews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το