Όταν κακοποιούντε ζώα ... άνθρωποι κινδυνεύουν
Μοιραστείτε το

Σήμερα είναι η δίκη για τον λευκό σκυλάκο, τον Έκτορα, που μαχαιρώθηκε από καθηγητή στη Νίκαια.

Ως υπενθύμιση γιατί πρέπει να λαμβάνεται σοβάρα υπόψη η κακοποίηση ζώων, η ομάδα μας έκανε έρευνα για εβδομάδες για να δημιουργήσει αυτό το γράφημα, με το ξεκάθαρο μήνυμα: ΟΤΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΖΩΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.

Καλωσορίζουμε την απόφαση να μετατραπεί η κακοποίηση ζώου σε κακούργημα στην Ελλάδα, παρόλα αυτά πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα.

Έχουμε προτείνει υποχρεωτική εκπαίδευση της αστυνομίας ώστε κάθε αστυνομικός να καταλάβει τη σύνδεση μεταξύ κακοποίησης ζώου και ανθρώπου και ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουν, να θεσπιστεί ένας πενταψήφιος αριθμός για να καταγγέλλεται ανώνυμα η κακοποίηση ζώου, δείκτες μέτρησης της απόδοσης ώστε η αστυνομία να βεβαιώνεται ότι κάθε περίπτωση κακοποίησης έχει διερευνηθεί, ένα μητρώο για την κακοποίηση ζώων όπως υπάρχει στις ΗΠΑ, εκπαίδευση εισαγγελέων και δικαστών.

Η κοινωνία πρέπει να καταλάβει ότι ακόμα και όταν κακοποιείται ένα ζώο, η ανθρώπινη ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ας αλλάξουμε την κοινωνία μας. Ας κάνουμε την Ελλάδα παράδειγμα για όλο τον κόσμο μέσω της βιώσιμης αλλαγής.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτό το γράφημα.

Zero Stray Pawject


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το