Όταν όλοι οι βασικοί ενδιαφερόμενοι συνεργάζονται, συμβαίνουν καλά πράγματα
Μοιραστείτε το

Την προηγούμενη Παρασκευή, το Zero Stray Pawject, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, η επόπτρια δημόσιας υγείας κα Σοφία Χατζίνα, ο διοικητής του ΑΤ Αίγινας κ. Καραγιάννης
και δύο αστυνομικοί και ο ανθυποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος, υπολιμενάρχης Κυριάκος Βουνισέας συναντήθηκαν στο γραφείο του δημάρχου για να συζητήσουν το πώς μπορεί να επιτευχθεί η εξάλειψη των αδέσποτων σκύλων στην Αίγινα.

Το Zero Stray Pawject παρουσίασε το μοντέλο για Μηδέν Αδέσποτα που έχει εφαρμοστεί από το 2018 στην Αίγινα και το οποίο στοχεύει στο να προλαμβάνει την εμφάνιση νέων αδέσποτων στους δρόμους της Αίγινας, στοχεύοντας στην γενεσιουργό αιτία, που είναι η εγκατάλειψη.

Για να μειωθεί ο αριθμός των νέων εγκαταλείψεων είναι ζωτικής σημασίας να βγάλουμε τους σκύλους από την ανωνυμία τσιπάροντάς τους. Η αστυνόμευση είναι πολύ σημαντική και είμαστε πολύ χαρούμενοι που η αστυνομία ξεκίνησε ελέγχους.

Το λιμενικό υποσχέθηκε να ξεκινήσει εντατικούς ελέγχους στο λιμάνι.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και περήφανοι που όλοι οι ενδιαφερόμενοι συγκεντρώθηκαν για να εργαστούν για μια Αίγινα χωρίς αδέσποτα.

Zero Stray Pawject


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το