1.153 Τούρκοι της Πόλης στα επείγοντα με τραύματα από θυσίες ζώων
Μοιραστείτε το

Περίπου 1.153 Τούρκοι της Κωνσταντινούπολης υπέστησαν αυτοτραυματισμούς, την πρώτη ημέρα της Γιορτής των Θυσιών (Κουρμπάν Μπαϊράμ), προσπαθώντας να θυσιάσουν ζώα.

Η Γιορτή των Θυσιών (Ιντ Αλ Αντχά) είναι τετραήμερη και κατά τη διάρκειά της πολλοί μουσουλμάνοι θυσιάζουν ένα ζώο και ύστερα μοιράζουν το κρέας του.

Το ένα τρίτο του κρέατος μένει στην οικογένεια, το άλλο ένα τρίτο μοιράζεται στους συγγενείς και το τελευταίο μέρος στους φτωχούς.

Αν και οι τουρκικές Αρχές έχουν προνοήσει για ειδικούς χώρους σφαγής με επαγγελματίες χασάπηδες, πολλοί Τούρκοι θέλησαν να κάνουν μόνοι τους τη θυσία, σφάζοντας πρόβατα και αγελάδες, δίχως να έχουν εμπειρία, με αποτέλεσμα τους εκατοντάδες τραυματισμούς.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 1.153 άνθρωποι προσήλθαν στα επείγοντα των νοσοκομείων της Κωνσταντινούπολης με τραύματα από κοψίματα λόγω των θυσιών.

Αν και οι περισσότεροι ήταν μικροτραυματισμοί, επτά άνθρωποι χρειάστηκε να χειρουργηθούν λόγω των σοβαρών τραυμάτων τους.

Το Κουρμπάν Μπαϊράμ διαρκεί φέτος έως τις 3 Αυγούστου.

Πηγή : tribune.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το