1800 νέοι κάδοι απορριμμάτων θα ενισχύσουν την καθαριότητα στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Μοιραστείτε το

Στην εκ βάθρων ανανέωση και ενίσχυση του εξοπλισμού καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια για τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών που αφορούν σε έναν από τους πλέον ευαίσθητους τομείς του Δήμου.

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για τον εκσυγχρονισμό της υπηρεσίας καθαριότητας, εντάσσεται η προμήθεια 1800 νέων κάδων απορριμμάτων, τους οποίους θα προμηθευτεί ο Δήμος μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η προμήθεια, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών, είναι συνολικού προϋπολογισμού 503.521,84€ και περιλαμβάνει:

  • 500 πλαστικούς κάδους, χωρητικότητας 1100lt
  • 300 πλαστικούς κάδους, χωρητικότητας 360lt
  • 802 μεταλλικούς κάδους, χωρητικότητας 1100lt
  • 152 διπλά επιδαπέδια- επιστήλια καλάθια απορριμμάτων και
  • 47 κάδους κομποστοποίησης

“Συνεπείς στη δέσμευσή μας να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα του δήμου μας, προχωράμε στη ριζική ανανέωση του εξοπλισμού της καθαριότητας. Στόχος μας η δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου κάδων αλλά και λοιπού εξοπλισμού, ώστε να αποκατασταθεί η ευταξία και η λειτουργικότητα σε κάθε γειτονιά του Δήμου” τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για την καθαριότητα του Δήμου, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χρήστο Δεμερτζή εντάσσεται και η μελέτη για την επισκευή των μεταλλικών κάδων, καθώς και η ενίσχυση του στόλου καθαριότητας με νέο σύγχρονο μηχανοκίνητο εξοπλισμό.

Πηγή : thestival.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το