Μοιραστείτε το

Ανοιξε τις πύλες της η 19η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας.

Το βράδυ της Πέμπτης στο χώρο του Παυσιλύπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια παρουσία του βουλευτή κ. Γιώργου Κωτσού, των Δημάρχων, Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου και Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη, των περιφερειακών συμβούλων κκ Δ. Αναγνωστόπουλου και Λίας Ρογγανάκη, των Αντιδημάρχων Καρδίτσας κκ Ηλία Σχορετσιανίτη και Κ. Κουρτεσιώτη, εκπροσώπων φορέων και δεκάδων επισκεπτών.

Στα εγκαίνια χαιρέτισαν ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος, ο περιφερειακός Σύμβουλος και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Αναγνωστόπουλος, ο πρόεδρος της Οικόσφαιρας κ. Σωκράτης Βασιλάκος και ο Διευθυντής της ΑΝΚΑ κ. Βασίλης Μπέλλης. Επιπλέον παρέμβαση έγινε από εκπρόσωπο της «Ανοιχτής Συνέλευσης» για την προστασία των Αγράφων.
Επί ένα τετραήμερο, η περιοχή μας θα βρεθεί στο επίκεντρο του πανελλαδικού οικολογικού ενδιαφέροντος. Η έκθεση ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ.Δημήτρης Αναγνωστόπουλος στάθηκε στη σημασία του θεσμού για την Καρδίτσα αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Τόνισε πως η φετινή Οικολογική Γιορτή είναι στοχευμένη στο θέμα «Ανακύκλωση-Κομποστοποίηση και επανάχρηση». Παράλληλα επισήμανε πως ένας από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης είναι να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί την κοινωνία γύρω από τα περιβαλλοντικά θέματα και να δείξει το δρόμο προς έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής προς τους καταναλωτές και έναν εναλλακτικό τρόπο παραγωγής προς τους αγρότες. Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν, ώστε να οργανωθούν όλα τόσο άρτια, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορία του θεσμού.

Πηγή : karditsapress.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το