Πτολεμαΐδα : Πραγματοποιήθηκαν 20 δωρεάν Στειρώσεις Αδέσποτων Ζώων
Μοιραστείτε το

Πτολεμαΐδα : Πραγματοποιήθηκαν 20 δωρεάν Στειρώσεις Αδέσποτων Ζώων, από την Help Animal Ιντερνατιοναλ

Πραγματοποιήθηκαν 20 στειρώσεις το Σ/Κ 25 και 26/1/2020 στο Δημοτικό Κυνοκομείο Εορδαίας ΔΩΡΕΑΝ απο την Help Animal International με πρωτοβουλία του συντοπίτη μας Κτηνιάτρου Αλέξανδρου Κονδυλίδη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία μέσα σε κλίμα επαγγελματικότητας,άψογης συνεργασίας και ευαισθησίας.

Στειρώθηκαν 18 Θηλυκοί και 2 Αρσενικοί Σκύλοι.

Σκοπός ήταν η Ευζωία ,αλλά και η μείωση του πληθυσμού Αδέσποτων Ζώων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την οργάνωση HELP ANIMAL INTERNASIONAL και την εκπρόσωπο της CAROL Mc BETH ( την γλυκύτατη και ακούραστη Νοσοκόμα που αγκάλιασε όλα τα ζώα μας).

EΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ιδιαίτερα τον κτηνίατρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΝΔΥΛΙΔΗ (συντοπίτης μας, εξαιρετικός επιστήμονας και κυρίως Άνθρωπος….)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον Δήμο Εορδαίας για την αποδοχή της πρότασης του κ. Κονδυλίδη και πραγματοποίηση της Δράσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους τοπικούς κτηνιάτρους για τη συμμετοχή και στήριξη κ.Δήμητρα Μανώλα και κ. Γιάννη Στοϊτση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην έκκληση μας για κουβέρτες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολους τους Εθελοντές που ακούραστα βοήθησαν σ αυτήν την προσπάθεια.

Ο Δήμος Εορδαίας τίμησε τη δράση προσφέροντας τιμητικές πλακέτες στον Κτηνίατρο Αλ. Κονδυλίδη και στη Νοσοκόμα Carol.,οι οποίοι τις δέχτηκαν με ιδιαίτερη συγκίνηση.

Ο κ. Κονδυλίδης δήλωσε : <Ο στόχος των Εθελοντικών αυτών Δράσεων είναι διττός. Αφενός η διασφάλιση της Υγείας και Ευζωίας των Ζώων και αφετέρου η μείωση του πληθυσμού των Αδέσποτων Ζώων στον Αστικό Ιστό με όλες τις Περιβαλλοντικές και Υγειονομικές προεκτάσεις που αυτό συνεπάγεται. Το να συμμετάσχω σε αυτή τη δράση για εμένα ήταν ιδιαίτερη χαρά και λόγω της εντοπιότητας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Εορδαίας για την πρόσκληση και την φιλοξενία,την Help Animal Internasional για την χορηγία και τους ακούραστους Εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματειου για την πολύτιμη υποστήριξη τους. Ευελπιστώ σε συνέχιση των Δράσεων πολύ σύντομα.>

Αποχαιρετήσαμε τους νέους φίλους μας αφού φυσικά ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Μάρτιο…

<Το να κάνεις έναν φίλο είναι ΕΥΛΟΓΙΑ. Τό να έχεις φίλο είναι ΔΩΡΟ. Το να κρατήσεις έναν Φίλο είναι ΑΡΕΤΗ Το να είναι ένας φίλος σου είναι ΤΙΜΗ>

Πηγή : eordaialive.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το