5η Έκθεση φωτογραφίας άγριας φύσης
Μοιραστείτε το

5η Έκθεση Φωτογραφίας Άγριας Φύσης στην Καστοριά

Η Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς και η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία διοργανώνουν Έκθεση Φωτογραφίας Άγριας Φύσης στις 1-2 Αυγούστου στη νότια παραλία απέναντι από την Aντιπεριφέρεια (⏱17:00-22:00).

Στην έκθεση συμμετέχουν 25 φωτογράφοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας οι οποίοι μέσα από τον φακό της φωτογραφικής τους μηχανής αιχμαλωτίζουν τη μαγεία της Ελληνικής Φύσης.

Ελάτε να γνωρίσετε την πανίδα και τη χλωρίδα της Ελληνικής Φύσης μέσα από υπέροχες φωτογραφίες και να ενημερωθείτε για δράσεις που υλοποιούνται για την προστασία της!

Η φωτογράφηση της άγριας ζωής είναι μια δραστηριότητα που απαιτεί γνώση για το αντικείμενο που φωτογραφίζεις, υπομονή, και πολλές ώρες στο πεδίο προκειμένου να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το