6 συνολικά αδέσποτα εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα από τη ΒΙΠΕ Ηρακλείου
Μοιραστείτε το

ΑΠΟΨΕ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

6 ΣΥΝΟΛΙΚΑ αδέσποτα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ταυτόχρονα από τη ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

Σήμερα το ένα, η Αρκάς, βρέθηκε νεκρή κάτω από μια παλέτα.

Βρέθηκε όμως και η επιγραφή – απόδειξη – επεβεβαίωση όσων έχουμε καταγγείλει και διερευνά η αστυνομία για την εξαφάνιση και προφανώς θανάτωση των δυο μαύρων λυκόσκυλων και του μπεζ κυνηγόσκυλου (στο βίντεο και τη φωτογραφία), η απουσία των οποίων έγινε πιο άμεσα αντιληπτή.

Άλλα δυό μαύρα Λαμπραντόρ, που ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια έξω από το Bazar, η Νεφέλη και ο κουτσός Μπλάκυ μαζί με την Αρκάς, αγνοούνται και αυτά.

Τα ταΐζαμε στο ίδιο σημείο με τα λυκάκια όπου βρέθηκε σήμερα η επιγραφή.

Όλες αυτές τις μέρες περιμένουμε από την αστυνομία να κάνει, όπως εκείνη ξέρει, το καθήκον της, απερίσπαστη από τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών την οποία αποφύγαμε.

Απόψε όμως η οργή δεν συγκρατείται‼️

Η πινακίδα δεν είχε εντοπιστεί, γιατί όλες αυτές τις μέρες, ψάχνουμε, που μπορεί να τα έχουν εγκαταλείψει δεμένα, για να πεθάνουν στην ερημιά, με φρικτό τρόπο και δεν είχε πάει κανείς στο σημείο που τα ταιζαμε.

Παρακαλούμε δείτε τις φωτογραφίες και το ΒΙΝΤΕΟ και βοηθείστε μας με πληροφορίες.

🚨🚨ΑΠΟΨΕ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ🚨🚨 6 ΣΥΝΟΛΙΚΑ αδέσποτα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ταυτόχρονα από τη ΒΙΠΕ Ηρακλείου. Σημερα το ένα, η Αρκάς βρέθηκε νεκρή κάτω από μια παλέτα. Βρέθηκε ομως και η επιγραφή – απόδειξη – επεβεβαιωση όσων έχουμε καταγγείλει και διερευνά η αστυνομία για την εξαφάνιση και προφανώς θανάτωση των δυο μαύρων λυκοσκυλων και του μπεζ κυνηγόσκυλου( στο βίντεο και τη φωτογραφία), η απουσία των οποίων έγινε πιο άμεσα αντιληπτή. 🚨🚨🚨Άλλα δυο μαύρα Λαμπραντορ που ζούσαν όλα αυτά τα χρόνια έξω από το Bazar, η Νεφέλη και ο κουτσός Μπλάκυ μαζί με την Αρκας αγνοούνται και αυτά. Τα ταιζαμε στο ίδιο σημείο με τα λυκάκια οπου βρέθηκε σήμερα η επιγραφή. 🤬🤬🤬Όλες αυτες τις μέρες περιμένουμε από την αστυνομία να κάνει, όπως εκείνη ξέρει, το καθήκον της,,, απερίσπαστη από τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών την οποία αποφύγαμε. ‼️Απόψε όμως η οργή δεν συγκρατείται‼️Η πινακίδα δεν είχε εντοπιστεί γιατί όλες αυτες τις μέρες ψάχνουμε που μπορεί να τα έχουν εγκαταλείψει δεμένα για να πεθάνουν στην ερημιά με φρικτό τρόπο και δεν είχε πάει κανείς στο σημείο που τα ταιζαμε. Παρακαλούμε δείτε τις φωτογραφιες και το ΒΙΝΤΕΟ και βοηθειστε μας με πληροφορίες. Τα σκυλάκια ήταν ανυμπορα, φοβικά και ανυπεράσπιστα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

Gepostet von Elli Kokali am Montag, 31. August 2020

Τα σκυλάκια ήταν ανύμπορα, φοβικά και ανυπεράσπιστα.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το