90χρονος παππούς πάει με το ποδήλατο του το ηλικιωμένο σκυλί του στον κτηνίατρο
Μοιραστείτε το

Μια φωτογραφία έχει κατκλύσει τα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες. Ένας παππούς του San Juan μεταφέρει τον ηλικιωμένο σκύλο του στον κτηνίατρο με το ποδήλατο του και η στιγμή καταγράφηκε σε μια εικόνα που ευαισθητοποίησε πολλούς.

Η πίστη που αισθάνονται τα σκυλιά για τους ιδιοκτήτες τους είναι πάντα θέμα που πρέπει να τονιστεί όταν μιλάμε γι ‘αυτά, αλλά μερικές φορές είναι επίσης σημαντικό να επικεντρωθούμε σε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πνεύμα τόσο πιστό όσο εκείνο των κατοικίδιων ζώων τους και είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα για αυτούς.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στην σελίδα Perros en Adopción San Juan στο Facebook και έλαβε εκατοντάδες “μου αρέσει”, κοινόποιήσεις και σχόλια που ενθαρρύνουν τη στάση του παππού.

“Αυτές οι χειρονομίες κάνουν την καρδιά μου να εκραγεί! Τι αγάπη! Αυτός ο παπούς σχεδόν 90 ετών γυρνώντας από τον Κτηνίατρο, με τον σύντροφό του σχεδόν 16 ετών”

“Είναι δύσκολο γι ‘αυτόν να περπατήσει και γι ‘αυτό τον φέρνω στο καλάθι ενός ποδηλάτου … και είναι λίγο άρρωστος … (μου είπε) …”, λέει το κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία.

Ο παππούς συνήθως κυκλοφορεί με το ποδήλατό του γύρω στην πρωτεύουσα ή στο κέντρο της πόλης και είναι πολύ αγαπητός όλους τους γείτονες.

Μπροστά σε αυτήν τη σκηνή, τα μηνύματα του συναισθήματος πολλαπλασιάστηκαν: “Πρέπει να μάθετε και να αντιγράψετε καλές ενέργειες … αξίζει να θαυμάζετε αυτήν την όμορφη στάση, καθώς δεν ξέρω πολλούς που θα το έκαναν αυτό.”

Άλλα σχόλια λένε: “Μπροστά σε τόσα πολλά κακά, λίγη αγάπη”, “Όταν η ζωή σου δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!”, “Ωραία, πώς η καλοσύνη αντανακλάται σε μια εικόνα!

Πηγή : canal13sanjuan.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το