Κτηνώδης επίθεση με κλωτσιές σε υπερήλικο αδέσποτο την ώρα που κοιμόταν!
Μοιραστείτε το

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, με θύμα την υπερήλικη αδέσποτη σκυλίτσα της φωτογραφίας.

Ένας 38χρονος άνδρας, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από τη Βουλγαρία, εντελώς απρόκλητα, επιτέθηκε με κλωτσιές στο σκυλί, την ώρα που εκείνο κοιμόταν. «Το σήκωσε στον αέρα με τις κλωτσιές, ήταν τόσο το μίσος του», είπαν αυτόπτες μάρτυρες στη ΓΝΩΜΗ. Μετά από επέμβαση της αστυνομίας ο άνδρας συνελήφθη, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ και ένα έτος φυλάκιση με αναστολή.

Το σκυλάκι, που είναι περίπου 13 ετών, με δυσκολία κινείται πλέον και συχνάζει εδώ και χρόνια επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας, κοντά στις τράπεζες. Δεν έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα, καθώς είναι ένα ιδιαίτερα ήρεμο ζώο και ευχή όλων μας είναι να παραμείνει έτσι, παρά την επίθεση που δέχθηκε και το σοκ που υπέστη. Μετά το περιστατικό ήταν εμφανώς τρομαγμένο, εξετάστηκε από τον κτηνίατρο του Δήμου και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή για να μην πονάει.

K.H.

Πηγή : gnomionline.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το