Μοιραστείτε το

Φιλόζωοι έβαλαν κάμερα στο κολάρο ενός αδέσποτου και κατέγραψαν τα βάσανα και την κακοποίησή του

H Φιλοζωική οργάνωση από τη Μουμπάι της Ινδίας είχε την εξής ιδέα για να αντιληφθεί τη ζωή που έχει ένας αδέσποτος σκύλος στους δρόμους μιας πόλης. Τοποθέτησαν μια κάμερα σε ένα κολάρο και το έβαλαν σε ένα αδέσποτο σκύλο για να καταγράψει την καθημερινότητά του..

Το κλιπ ξεκινά με το σκύλο να διακινδυνεύει τη ζωή του, καθώς προσπαθεί να διασχίσει ένα πολυσύχναστο δρόμο, ενώ οι κόρνες των αυτοκινήτων χτυπούν ασταμάτητα γύρω του. Στη συνέχεια μυρίζει στα δρομάκια προσπαθώντας να βρει τροφή. Σε πολλές από τις σκηνές, οι περαστικοί του ρίχνουν κουβάδες με νερό στο κεφάλι ή τον χτυπούν, άλλα σκυλιά του επιτίθενται και γενικά ζει την περιπέτεια… Όσα κατέγραψε η κάμερα είναι διαφωτιστικά, για τη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων, απέναντι στα αδέσποτα.

Πηγή : athensfinest.com


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το