Εγκλωβισμένο μωρό γατάκι σε φρεάτιο στην Νίκαια (4/7/2020)
Μοιραστείτε το

Ενημερωθήκαμε για εγκλωβισμένο μωρό γατάκι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην περιοχή της Νίκαιας.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο Διασώστες της ομάδας μας.

Κατόπιν αυτοψίας και έρευνας και με την χρήση καλεσμάτων το γατάκι εντοπίστηκε,. να κλαίει μέσα από την σωλήνα του φρεατίου που οδηγούσε στον κεντρικό αγωγό.

Διαπιστώσαμε ότι το φρεάτιο παρουσίαζε την ιδιαιτερότητα παρουσίας και δεύτερης κάθετης σωλήνας που οδηγούσε προς τα κάτω σε αρκετό βάθος. Μετακινήσαμε με προσοχή τη σχάρα του φρεατίου, κατεβήκαμε εντός και καλύψαμε την τρύπα της κάθετης σωλήνας.

Στη συνέχεια αποκτήσαμε οπτική επαφή με το γατάκι, το οποίο βρισκόταν αρκετά μέσα στην οριζόντια σωλήνα και μας κοίταζε κλαίγοντας με παράπονο. Προετοιμάσαμε παγίδα με σαρδελίτσα και την κατεβάσαμε με σχοινί κάτω στο δωμάτιο του φρεατίου. Μετά από λίγη ώρα και με τη χρήση καλεσμάτων το μικρό πλησίασε και μπήκε μέσα στην παγίδα και πιάστηκε με ασφάλεια.

Το μωρό βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προσωρινή φιλοξενία και αναζητά το παντοτινό του σπιτάκι.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βρέθηκαν στο σημείο και βοήθησαν με κάθε τρόπο.

A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το