Λύση στο θέμα με τα αδέσποτα προωθεί η Δημοτική Αρχή Δράμας
Μοιραστείτε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Δράμας η προγραμματισμένη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και παρουσία του Δημάρχου Δοξάτου κ. Ζεκερίδη με θέμα το Διαδημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Το έργο θα υλοποιηθεί από κοινού με τους πέντε Δήμους του Νομού Δράμας, μέσα από πρόσκληση του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ». Παρουσιάστηκαν οι απαιτήσεις του προγράμματος και του έργου συνολικά, καθώς επίσης και οι διαδικασίες που απαιτούνται, για να διαμορφωθεί η τελική πρόταση προς τα δημοτικά συμβούλια των πέντε Δήμων του Νομού.

“Η αξιοποίηση αυτής της δυνατότητας κρίνεται ως απολύτως επιτακτική, διότι το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς διογκώνεται ολοένα και περισσότερο. Μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε μια λύση, η οποία θα είναι όχι απλά αποτελεσματική, αλλά κυρίως και φιλική για τους τετράποδους φίλους μας, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου Δράμας”

Πηγή : dramini.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το