Μια μαθητική ταινία γίνεται επίσημο τηλεοπτικό και διαδικτυακό σποτ του δήμου Κομοτηνής
Μοιραστείτε το

Ο Δήμος Κομοτηνής θα υιοθετήσει ως το επίσημο τηλεοπτικό και διαδικτυακό σποτ της δημοτικής αρχής για την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών του σε σχέση με τα ζητήματα διαχείρισης και υιοθεσίας των αδεσπότων ζώων, την ταινία με τίτλο «Υιοθεσία».

Πρόκειται για μία παραγωγή του «κινηματογραφικού εργαστηρίου» του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής, η οποία προβλήθηκε στον πανελλήνιο διαγωνισμό της Camera Zizanio, που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο της Ηλείας, παράλληλα με το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους.

Για τον λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, οι υπεύθυνοι καθηγητές, Νεοκλής Λεμονίδης και Πίτατζη Ειρήνη, καθώς και οι μαθητές που εργάστηκαν για τη δημιουργία της ταινίας θα δώσουν συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στο στις 17.30 το απόγευμα, στο γραφείο Δημάρχου Κομοτηνής.

Πηγή : ert.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το