Παράδειγμα προς μίμηση
Μοιραστείτε το

Οι αστυνομικοί στις Σέρρες υιοθέτησαν και φροντίζουν μια γατούλα

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η αστυνομική διεύθυνση Σερρών, που εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει να επιδείξει, φανέρωσε και ένα πιο ευαίσθητο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί των Σερρών τις τελευταίες μέρες υιοθέτησαν και φροντίζουν μια μικρή γατούλα.

Της έχουν κάνει σπιτάκι, φροντίζουν την τροφή της, το νεράκι της ,κυκλοφορεί ανέμελα ανάμεσά τους και πλέον απολαμβάνει την αγάπη που της αξίζει.

Πηγή : epiloges.tv

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ

Στη χθεσινή μας επίσκεψη στην αστυνομική διεύθυνση Σερρών μας περίμενε μία πολύ όμορφη έκπληξη αφού εντοπίσαμε στην είσοδο του κτιρίου ένα νεαρό υπέροχο γατάκι το οποίο “υιοθέτησαν” οι άνθρωποι της υπηρεσίας!!!

Της έκαναν ένα πρόχειρο αλλά άνετο σπιτάκι με μαξιλαράκι και κουβερτούλα και την ταΐζουν ανελλιπώς το βράδυ μάλιστα για να μην κρυώνει και να μην κινδυνεύει την παίρνουν μέσα στο τμήμα όπως μας είπαν!!

Είναι πραγματικά μια όαση πολιτισμού κ ανθρωπιάς να βλέπεις αυτή την όμορφη και περιποιημένη ψυχούλα να έχει όλα της τα απαραίτητα και να αράζει αμέριμνη μπροστά στο τμήμα!!

Μας έχετε ενθουσιάσει!!

Εμείς από την πλευρά μας χθες αφού μιλήσαμε με κάποιους από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει τη φροντίδα του ζώου υποσχεθήκαμε πως σε συνεργασία με την οργάνωση vets in action θα αναλάβουμε τη στείρωση της γατούλας αλλά και τον ετήσιο εμβολιασμό της!!

Μπράβο παιδιά μας κάνατε πολύ υπερήφανους !!!

 

Facebbok


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το