Ηλεκτρονική σελίδα καταγγελιών για την κακοποίηση ζώων
Μοιραστείτε το

Ηλεκτρονική σελίδα καταγγελιών για την κακοποίηση ζώων ετοιμάζει η Φιλοζωική Λάρισας

Σε μια πρωτοποριακή όσο και ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί κίνηση προχωρά φιλοζωικός σύλλογος της Λάρισας δημιουργώντας σελίδα όπου και θα δέχεται ηλεκτρονικά τις καταγγελίες πολιτών που αφορούν σε κακοποιήσεις ζώων.

Την πρωτοβουλία είχε ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», που έκανε γνωστό πως από 1ης Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει σελίδα για την «υποδοχή» καταγγελιών ηλεκτρονικά, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό η κάθε καταγγελία θα αριθμείται και παρακολουθώντας κανείς τη σελίδα θα μπορεί εύκολα να διαπιστώνει την εξέλιξη τα υπόθεσης με βάση το νούμερό του.

Σημειώνεται πως το σωματείο είναι πανελλαδικό και ως εκ τούτου μπορεί να δέχεται και καταγγελίες εκτός Λάρισας, ενώ όπως επισημαίνεται από τον «Ελεύθερο» σε περίπτωση που οι άνθρωποί του δεν είναι σε θέση να ασχοληθούν με κάποια καταγγελία θα εξηγούν τους λόγους στον καταγγέλλοντα.

Αν μη τι άλλο πολύ καλή η κίνηση, αν και πολύ φοβόμαστε πως δεν θα σηκώνουν κεφάλι από τις οθόνες των υπολογιστών οι άνθρωποι του συλλόγου με τόσους απαράδεκτους που δυστυχώς «αλωνίζουν» κακοποιώντας ζώα στον νομό και όχι μόνο.

Facebook

Πηγή: paidis.com / Ειρήνη Παπουτσή


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το