Αστυνομία Ζώων
Μοιραστείτε το

Αυτό είναι το νέο μας σήμα. Πείτε μας τη γνώμη σας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΖΩΩΝ ΠΑΝΤΟΥ!

▶ Οι σελίδες της Αστυνομίας Ζώων
Facebook
Instagram

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PROJECT ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΖΩΩΝ.
– Είναι ένα project που θα προστατεύει τα ζώα και θα επιβάλλει τις υποχρεώσεις των ανθρώπων που έχουν ζώα, και απέναντι σε αυτά, αλλά και απέναντι στην κοινωνία και τον συμπολίτη μας, σύμφωνα με το νομοθετικό μας πλαίσιο. Το project αυτό θα λειτουργήσει σε δημοτικό επίπεδο και θα υλοποιηθεί σε όλους τους δήμους της Ελλάδας που θα επιλέξουν να το υιοθετήσουν.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
– Γιατί ο πολίτης θέλει την ανωνυμία του. Δεν θέλει να φαίνεται στις καταγγελίες και έτσι το 99% των καταγγελιών γίνεται ανώνυμα. Το σύστημα της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι πολύ περιορισμένο στον τρόπο δράσης της με ανώνυμη καταγγελία. Γι αυτό και τόσα χρόνια βλέπουμε ότι δεν αλλάζει η κατάσταση και δεν συμμορφώνονται οι παραβάτες.
– Το project της Αστυνομίας Ζώων, είναι στημένο πάνω στην ανωνυμία του πολίτη. Δεν χρειάζεται και δεν θα ζητά στοιχεία και αποδεικτικά από τον πολίτη. θα φροντίζουμε να αποκομίσουμε τα απαραίτητα στοιχεία, πληροφορία και οπτικό υλικό, εμείς οι ίδιοι και θα μπαίνουμε μπροστά από τον πολίτη.

ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΜΕ LIKE KAI FOLLOW;
– To project αυτό θα πρέπει να υιοθετηθεί και να υλοποιηθεί από δήμους με δικά τους έξοδα, καθώς και δεν υπάρχουν κονδύλια από το κράτος. Τα έξοδα για το project είναι μηδαμινά για ένα δήμο και τα οφέλη που θα προσφέρει είναι τεράστια. Παρ όλα αυτά, όταν κάτι είναι χωρίς χρήματα, χρειάζεται στήριξη από πολύ κόσμο για να γίνει πραγματικότητα. Αλλιώς θα το δει ο εκάστοτε δήμος αν το project στηρίζεται από 100 άτομα και αλλιώς αν στηρίζεται από 200.000. Γι αυτό παρακαλώ, χρειαζόμαστε όσες πιο πολλές εγγραφές στην σελίδα μας γίνεται.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΊΣΗΜΟ ΤΟ PROJECT ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
– Είναι επίσημο. Δεν έχει ανακοινωθεί σε εφημερίδα κυβέρνησης και ούτε πουθενά αλλού, γιατί ο τρόπος που είναι στημένο, μπορεί να έχει εφαρμογή στους δήμους χωρίς καμία κίνηση και χωρίς καμία έγκριση και χωρίς κανένα κονδύλι, από μεριά του κράτους. Αυτό είναι που το κάνει τόσο άμεσα και εύκολα εφαρμόσιμο και γι αυτό είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Το project έχει την υποστήριξη του κράτους, καθώς και το φτιάξαμε μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η σελίδα είναι επίσημη και έχει την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Τέλος θα βγούμε στην τηλεόραση μαζί με τον υπουργό, και θα σας ανακοινώσουμε το project δημόσια.

ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ;
– Γιατί πιστεύουμε ότι είναι ότι πιο έντιμο, να αποκαλύψουμε δημόσια όλες τις λεπτομέρειες του project, ώστε να είστε όλοι ενήμεροι για το τι είναι και πως θα λειτουργεί. Ζητάμε την στήριξή σας, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σας απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα και να έχουμε πλήρη διαφάνεια απέναντί σας.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PROJECT
– To project της Αστυνομίας Ζώων, έχει στηθεί από τον Παναγιώτη Μήλα σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Όσοι δεν γνωρίζεται τον Παναγιώτη Μήλα και το έργο του, μπορείτε να μπείτε εδώ και να ενημερωθείτε. https://www.youtube.com/user/takismilas/

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΩΩΝ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;
– Όχι. Δεν ζητάμε χρήματα από κανέναν. Είναι ένα πρόγραμμα που θα το υιοθετήσουν οι δήμοι με δικά τους έξοδα, τα οποία είναι μηδαμινά για ένα δήμο. Το μόνο που ζητάμε από εσάς, είναι η Εγγραφή σας στις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram και κοινοποιήσεις ώστε να μαθευτεί το project μας από όλους.

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ;
– Η εγγραφή σας γίνεται πατώντας το κουμπί like “Μου Αρέσει” στην σελίδα μας στο facebook ή ένα απλό follow στην σελίδα μας στο instagram. Αυτό αρκεί. Θέλαμε να το κάνουμε όσο πιο εύκολο γίνεται για τον κόσμο.

ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;
– Από την εκπομπή του ΑΝΤ1, 2Night Show με την Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η εκπομπή θα βγει στον αέρα 4 ή 5 Μαρτίου, Τετάρτη ή Πέμπτη. Δεν μας γνωρίζουμε ακόμα πια από τις 2 μέρες. Θα ενημερώσουμε μόλις μάθουμε. Η ώρα είναι στις 12 το βράδυ.

LIVE ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
– Αμέσως μετά την εκπομπή στον ΑΝΤ1, θα κάνω live εκπομπή στο κανάλι μου στο youtube 
και θα απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις. Θα μπορείτε να μου κάνετε κλήση από skype. Προφίλ skype – Παναγιώτης Μήλας – takis.milas@gmail.com

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ.
– Μην ξεχνάτε να κάνετε like και follow στις σελίδες μας και να κοινοποιήσετε όπου μπορείτε. Σε ομάδες, σελίδες, φίλους, παντού. Είναι σημαντικό να μαζέψουμε όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται.

ΓΙΝΕ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ
– Φτάσαμε στο σημείο να είμαστε ένα κλικ μακριά από το να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας. Αστυνομία Ζώων. Η επόμενη κίνηση είναι δική σας. Χωρίς την συμμετοχή σας, το project ΔΕΝ θα ξεκινήσει. Το οφείλουμε στις ψυχούλες που δεν έχουν φωνή… να γίνουμε εμείς η φωνή τους!

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το