Μάχη Φιλόζωων για την σωτηρία αδέσποτου που αιμοραγούσε στην Λάρισα
Μοιραστείτε το

Μάχη για την περισυλλογή ενός αδέσποτου σκύλου έδωσαν φιλόζωοι, που μετά από κοπιώδεις προσπάθειες κατάφεραν να «εγκλωβίσουν» το ταλαιπωρημένο ζώο, που εδώ και καιρό κινούνταν αιμόφυρτο στην πόλη, προκειμένου να του προσφέρουν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις το ζώο σε μικρότερη ηλικία είχε ιδιοκτήτη, ο οποίος του πέρασε λουράκι στο λαιμό, ωστόσο αργότερα και εγκαταλείποντας το ζώο στο δρόμο το λουρί δεν αφαιρέθηκε με αποτέλεσμα, όταν πια το σκυλί μεγάλωσε, να καταλήξει να εισχωρήσει στο λαιμό του πληγώνοντάς το πολύ σοβαρά.

Φιλόζωοι με τη συνδρομή κτηνιάτρου και του προέδρου του συλλόγου «Ελεύθερος» Δ. Τσιόναρου κατάφεραν με τη χρήση αναισθητικού να προσεγγίσουν το ιδιαίτερα φοβισμένο σκυλί, το οποίο ήδη βρίσκεται στα χέρια κτηνιάτρου για την παροχή ιατρικής βοήθειας, ενώ τη φροντίδα του ανέλαβε ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» δίνοντας τέλος στο μαρτύριό του.

Πηγή : larisanew.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το