Το Συππαζαθ ξεκίνησε την καθημερινή σίτιση των αδέσποτων στους δήμους Θερμαϊκού, Θέρμης και Καλαμαριάς
Μοιραστείτε το

Ξεκινήσαμε σήμερα σαν Συππαζαθ την καθημερινή σίτιση των αδέσποτων φίλων μας σε σκυλάκια και Γάτες στους δήμους Θερμαϊκού, Θέρμης και Καλαμαριάς πού ανήκουν στο σύνδεσμο του Συππαζαθ και θα συνεχίσουμε με όλες μάς τις δυνάμεις, μέχρι και την λήξη τις καραντίνας του κοροναιου σε καθημερινή βάση να ταΐζουμε σε πολλά σημεία των τριών δήμων και σε συνεργασία με φιλοζωοικά σωματεία και μεμονωμένους φιλόζωους δημότες ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των αδέσποτων ζώων πού μάς έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές πού περνάνε λόγου τις καραντίνας.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν και άλλα συνεργεία πού θα μάς βοηθήσουν στην σωστή και ομαλή σίτιση των αδέσποτων φίλων μας και με την βοήθεια των δήμων.

Παρακαλώ επίσης όποιος εθελοντής θέλει και μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 2310438496 τού Συππαζαθ να τούς παρέχουμε τροφές και κονσέρβες στις περιοχές Θερμαϊκού, Θέρμης και Καλαμαριάς πού σιτίζουν αδέσποτα ζώα.

Αντωνης Ζαβερκος

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το