Καπάκια για τον Ιππόκαμπο από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης
Μοιραστείτε το

Στον Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Μεταμόρφωση», καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, γίνεται συλλογή πωμάτων, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Την Παρασκευή 21/2, τα παιδιά του Σταθμού επισκέφτηκαν το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ” και παρέδωσαν στους υπευθύνους μεγάλη ποσότητα ανακυκλωμένων καπακιών που συγκεντρώθηκαν.

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μπέλλος και οι υπεύθυνοι υποδέχτηκαν με χαρά τα παιδιά και τα ευχαρίστησαν για την προσφορά τους. Όλα τους ένιωσαν απεριόριστη ηθική ικανοποίηση, υπερηφάνεια και αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Με την κίνηση αυτή, τους δόθηκε η ευκαιρία να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να υιοθετήσουν το μήνυμα «Συλλέγω… Ανακυκλώνω… Προσφέρω».

Πηγή : volos.ert.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το