«Κλικ! Προστάτεψέ το!» ( Μέρος 2ο)
Μοιραστείτε το

Σύλλογος Γονέων& Κηδεμόνων Μαθητών 1ου Δημοτικού Σχολείου Επανομής

17 Φεβρουαρίου στις 3:24 μ.μ. ·

( Μέρος 2ο)

Συνέχεια του προγράμματος «Κλικ! Προστάτεψέ το!» της ΣΤ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Επανομής.

«Κλικ!» Προστάτεψε τα αδέσποτα!

Τετάρτη 12/2/2020.

Οι μαθητές της έκτης τάξης του σχολείου μας και οι δάσκαλοί τους, Xrysa Nikopoulou και Giorgos Pipinelis με χαρά καλωσορίζουν στην τάξη τους τους εκπροσώπους του Συππαζαθ (Διαδημοτικος σύνδεσμος προστασίας και περίθαλψης αδέσποτων ζώων ανατολικής Θεσσαλονίκης), υπεύθυνου φορέα για την περισυλλογή, διαχείριση και ιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων του Δήμου μας.

Τόσο ο πρόεδρος του συνδέσμου, ο κύριος Αντωνης Ζαβερκος, όσο και οι κτηνίατροι, κυρία Ελίζα Παπαϊωάννου και κυρία Χρύσα Μπούρη ενημέρωσαν για το έργο και τη δράση τους, βάσει του Νόμου 4039/12, απάντησαν στα εύλογα ερωτήματά μας και άκουσαν προσεκτικά τις προτάσεις και τις προσδοκίες μας τις σχετικές με την τύχη των αδέσποτων φίλων μας.

Το Συππαζαθ ενθαρρύνει την υιοθεσία ενός αδέσποτου με τον εξής τρόπο: Αναλαμβάνει τον εμβολιασμό, αποπαρασίτωση, το “τσιπάρισμα” και το σπουδαιότερο: τη στείρωση του ζώου, απαλλάσσοντας έτσι τον ενδιαφερόμενο από μεγάλο βάρος εξόδων…

Χαρήκαμε και μεις με αυτή την εκδοχή και υιοθετήσαμε την όμορφη πυκνότριχη γατούλα του σχολείου μας την «Κανελίτσα»! Το Συππαζαθ θα αναλάβει την ιατρική περίθαλψή της και μεις την καθημερινή φροντίδα της και τις ανάγκες τροφής, νερού και αγάπης . Είμαστε ενθουσιασμένοι και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όλοι μας… ! Αποκτούν ενδιαφέρον τα διαλείμματά μας…!

Μέσα από τη φροντίδα ενός ζώου ,μαθαίνεις να αγαπάς , να χαίρεσαι και να δίνεις! Και αυτό είναι δώρο ! Δώρο ζωής που δίνει νόημα στη ζωή σου!

ΤΟΛΜΗΣΤΕ!
ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ!
ΔΩΣΤΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ, ΔΩΣΤΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!
ΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ….!!!

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το