«Κλικ! Προστάτεψέ το!» (Μέρος 4ο)
Μοιραστείτε το

Σύλλογος Γονέων& Κηδεμόνων Μαθητών 1ου Δημοτικού Σχολείου Επανομής

20 Φεβρουαρίου στις 1:57 μ.μ. ·

( Μέρος 4ο )

Συνέχεια του προγράμματος «Κλικ! Προστάτεψέ το!» της ΣΤ’ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Επανομής, με δασκάλους τους Xrysa Nikopoulou και Giorgos Pipinelis.

«Κλικ!» Προστάτεψε τα αδέσποτα!

Η “Κανελίτσα” , η μασκότ του σχολείου μας! Το σπιτάκι είναι προσφορά του κυρίου Νίκου Τσιαξερλή , πατέρα μαθήτριάς μας, ο οποίος το έφτιαξε με τα χεράκια του!

Και αυτή είναι η “Πανθρούλα». Βρέθηκε ξαπλωμένη και άρρωστη σε μια αλάνα…ειδοποιήθηκε το Συππαζαθ και την επόμενη μέρα, η κινητή μονάδα του την περισυνέλεξε, οι κτηνίατροι της χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή,και αφού ανάρρωσε πλήρως τη στειρωσαν και της τοποθέτησαν ηλεκτρονική σήμανση. Μετά την ολοκλήρωση της φροντίδας και μέριμνας, επανεντάχθηκε στο φυσικό της περιβάλλον, όντας πλέον υγιής ! Είναι ράτσας «Γκριφόν», ζωηρή,παιχνιδιάρα και ήσυχη με τους περαστικούς!

Μέσα από τη φροντίδα ενός ζώου ,μαθαίνεις να αγαπάς , να χαίρεσαι και να δίνεις! Και αυτό είναι δώρο ! Δώρο ζωής που δίνει νόημα στη ζωή σου!

ΤΟΛΜΗΣΤΕ!
ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ!
ΔΩΣΤΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ, ΔΩΣΤΕ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!
ΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ…

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το