Καταγγελία για φόλιασμα τεσσάρων σκύλων στην Άφησο
Μοιραστείτε το

Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αφήσου «Οι Αργοναύτες«, εκδόθηκε ανακοίνωση -καταγγελία για θανάτωση με φόλες τεσσάρων σκύλων στην Άφησο.

Αναφέρουν:

Σήμερα 8/2/2020 κάτοικοι και περαστικοί της Αφήσσου έγιναν θεατές σε ένα αποτρόπαιο και ειδεχθές έγκλημα κακοποίησης ζώων. Συγκεκριμένα 4 σκυλιά βίωσαν έναν αργό και βασανιστικό θάνατο από φόλα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφήσσου «Οι Αργοναύτες» ζητά την άμεση παρέμβαση του Δήμος Νοτίου Πηλίου καθώς και τη συνδρομή των κατοίκων ή όσων γνωρίζουν λεπτομέρειες για το περιστατικό, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι βάσει του νόμου και να εξαλειφθούν τέτοια περιστατικά βίας. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012 το έγκλημα διώκεται αυτεπάγγελτα, ενώ το διοικητικό πρόστιμο μπορεί να αγγίξει τις 30.000 ευρώ και τα 3 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή : myvolos.net/


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το