Μοιραστείτε το

Οι “Πρωινοί Τύποι” διοργάνωσαν συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη στις Φυλακές Ελαιώνα

Η επιθυμία που είχαν διατυπώσει οι κρατούμενες, όταν τις είχαν επισκεφθεί προ καιρού οι παρουσιαστές της εκπομπής, έγινε πράξη, δίνοντας χαρά και ελπίδα.

Οι “Πρωινοί Τύποι” διοργάνωσαν συναυλία με τον Κώστα Μαρτάκη στις Φυλακές Ελαιώνα.

Πριν από λίγο καιρό, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» είχε βρεθεί για μια ημέρα στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών. Εκεί, ανάμεσα στις 362 κρατούμενες, κατέγραψε τις συγκλονιστικές μαρτυρίες τους, τις συνθήκες διαβίωσης και τον αγώνα μερικών από αυτών να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μέσα στις φυλακές (υπάρχουν 11 βρέφη έως 3 ετών). Ένα από τα αιτήματα και τις επιθυμίες των γυναικών ήταν η διοργάνωση μιας συναυλίας εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», με τον Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη, όντας κοινωνικά ευαίσθητοι, αποφάσισαν να εκπληρώσουν αυτή την επιθυμία. Ανέλαβαν τη διοργάνωση της εκδήλωσης και μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του τμήματος ειδήσεων του AΝΤ1, αλλά και της HEAVEN, η συναυλία στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών έγινε πραγματικότητα!

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιανουαρίου, ο αγαπημένος Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε κοντά στις κρατούμενες, oι οποίες τον υποδέχτηκαν με χορευτική διάθεση, δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα για τον καλλιτέχνη. Ξεχώρισε η συγκινητική στιγμή που τραγούδησε έχοντας αγκαλιά ένα από τα παιδάκια που μεγαλώνουν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ενώ δε σταμάτησε να ξεσηκώνει το κοινό του ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες.

Έστειλε, με αυτόν τον τρόπο, ένα μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα τους στην επανένταξη και σε μια δεύτερη ευκαιρία.

(Οι παρουσιαστές της εκπομπής “Πρωινοί Τύποι”, ο Κώστας Μαρτάκης και ο Διευθυντής των Φυλακών, Γ. Μακρής)

Πηγή : ant1news.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το