Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ)
Μοιραστείτε το

Το όνειρο του μέλους της ομάδας μας Άννας Μαρίντσιου, που αφορούσε να εκπαιδεύσουμε στις πρώτες βοήθειες τα απομακρυσμένα νησιά αλλά και τα χωριά των συνόρων μας, πραγματοποιείται.

Ξεκινάμε με τις νήσους Κάλυμνο-Ψέριμο, Ρόδο-Χάλκη, Κάρπαθο και Κάσο, Πάτμο-Αγαθονήσι.

Την ιδέα αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή πολλοί φορείς και έτσι με την ευγενική αλλά και κοινωνική τους χορηγία :

α) πέντε (5) αυτόματων εξωτερικών απινιδοτών από το “Ίδρυμα ΑΝΤΩΝΙΟΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗΣ”,

β) την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Τουρισμού, που μας έδωσε και την Αιγίδα του Υπουργείου,

γ) την άμεση διάθεση εισιτηρίων για την μετακίνηση πέντε (5) μελών μας, προς την Κάλυμνο και Ρόδο, με ανάλογη επιστροφή, από την “BLUE STAR FERRIES”

δ) την άμεση ανταπόκριση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) για την μετακίνηση πέντε (5) μελών μας για την Κάρπαθο και επιστροφή

ε) την άμεση ανταπόκριση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος για τις ενδιάμεσες μετακινήσεις των μελών μας στα μικρότερα νησιά και τέλος

στ) την άμεση ανταπόκριση του υπεύθυνου επικοινωνίας του Περιφερειακού γραφείου του Ο.Η.Ε. για την Ελλάδα και την Κύπρο κου Δημητρίου Φατούρου, για την ένταξη της δράσης μας στον στόχο 3 από τους 17 στόχους του Ο.Η.Ε. για την Βιόσιμη Ανάπτυξη (ατζέντα 2030)

Σε όλους τους ανωτέρω εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας.

Καλή μας επιτυχία…..

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το