Μοιραστείτε το

Έκκληση για βοήθεια και συντονισμό κατοίκων απευθύνει με επιστολή του δημότης της Καλαμαριάς για επιθέσεις αγέλης σκύλων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη.

Αναλυτικά η επιστολή:

Ονομάζομαι Γιατζόγλου Παναγιώτης και είμαι κάτοικος του Αγ. Ιωάννη Καλαμαριάς.

Ο σκοπός του μηνύματος μου είναι ζωοφιλικού χαρακτήρα και απευθύνομαι σε εσάς και τις ευαισθησίες σας ελπίζοντας ότι θα βρω κάποια λύση στα τραγικά γεγονότα τα οποία συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες.

Πριν καν ξεκινήσω θέλω να τονίσω και να ξαναπώ ότι είμαι ζωόφιλος, στο παρελθόν είχα σκυλιά όπως και γάτες.

Τους τελευταίους μήνες λοιπόν, μια αγέλη τριών-τεσσάρων μεγαλόσωμων αδέσποτων σκυλιών επιτίθεται σε γάτες και τις σκοτώνουν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Έχω δει με τα μάτια μου πολλά περιστατικά και σας βεβαιώνω ότι έχω σοκαριστεί από τη βιαιότητα των σκηνών. Οι γάτες που έχουν πια απομείνει στη περιοχή είναι ελάχιστες και προσπαθώ να γλιτώσω όσες μέχρι στιγμής στάθηκαν τυχερές.

Έχω απευθυνθεί στο ΣΥΠΠΑΖΑΘ αλλά αισθάνομαι ότι δεν μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

Επίσης έχω πληροφορηθεί ότι υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες των ιδίων περιστατικών και ελπίζω μέσω της δημοσίευσης αυτής να μπορέσω να έρθω σε επαφή μαζί τους.

Κάνω παράκληση λοιπόν σε όποιον κάτοικο του Αγ. Ιωάννη/Καλαμαριάς και πιο συγκεκριμένα κοντά στην περιοχή της ΔΕΗ γνωρίζει κάτι για αυτή την αγέλη σκυλιών, ή έχει γίνει μάρτυρας τέτοιων βίαιων περιστατικών από τη συγκεκριμένη αγέλη να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου μήπως μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτά τα κατ΄ εξακολούθηση τραγικά περιστατικά.

Παρακαλώ στείλτε μου inbox.

Ευχαριστώ

Πηγή : kalamarianews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το