Μοιραστείτε το

Μετά από τα απανωτά περιστατικά τις τελευταίες ημέρες και τις καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ για νεκρά ζώα από φόλες στις οδούς:

1.Ηπείρου και Αγ. Παρασκευής, κοντά στον Αγ. Εφραίμ, Νέα Μάκρη

2.Κρινιδίων και Μεταμορφώσεως στην Ανατολή, Νέα Μάκρη

3. Στην Αγίου Εφραίμ, Νέα Μάκρη

4. Στον Οικισμό Αύρα στο Κάτω Σούλι

5. και σε πολλές άλλες περιοχές του δήμου,

Σήμερα για άλλη μια φορά το μεγάλο Parking πίσω από τον Γαλαξία του Μαραθώνα <άντρο> των ασυνείδητων.

10 μωρά κουτάβια Τ Σ Ο Π Α Ν Α Κ Ι Α εγκαταλελειμμένα στο κρύο και στη βροχή απροστάτευτα. Τα μωρά αυτά δεν θα τα καταφέρουν διότι ο ασυνείδητος τα πήρε από τη μάνα τους πριν ακόμα απογαλακτιστούν, με κλειστά τα μάτια…. Το ένα δεν τα κατάφερε ήδη…

Ως πότε ποια θα εγκαταλείπουν ανυπεράσπιστες ψυχές, ως πότε οι κτηνοτρόφοι θα αποφεύγουν τις στειρώσεις <για να μη χαλάνε τα ζώα> αλλά και χρήματα!!!! Ως πότε οι εθελοντές φιλόζωοι θα προσφέρουν την καθημερινότητά τους και προσωπικά έξοδα για να σώνουν ζώα και να λύνουν τα προβλήματα που δημιουργούν οι ασυνείδητοι; Ως πότε οι αρμόδιοι θα τους αφήνουν να δρουν ανενόχλητοι χωρίς απανωτούς ελέγχους; Ως πότε οι δημότες θα πληρώνουμε φόρους για να διαχειρίζεται ο Δήμος τα αδέσποτα αυτών των τύπων.

Ντροπή γι΄αυτό τον όμορφο τόπο. Ντροπή για το κράτος που δεν εφαρμόζει τους νόμους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα

Πηγή : porto-rafti.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το