Μοιραστείτε το

Εξελίξεις στην υπόθεση με το κρεμασμένο σκυλάκι που βρέθηκε εχθές στο χωριό Ρίζες Τεγέας.

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων, κατοίκων του χωριού αλλά και μελών του συλλόγου μας στο αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης.

Αύριο θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές καταθέσεις και όλα μπαίνουν σε μια σειρά καθώς υπάρχουν ευρήματα αλλά και ύποπτοι για την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Εχθές ενημερωθήκαμε για το περιστατικό και σήμερα το πρωί κάποιος πήγε στο χώρο όπου ξεκρεμασε το νεκρό σκυλάκι και προσπάθησε να το κρύψει πετώντας στο σε ενα θάμνο λίγα μέτρα μακριά. Πιθανότατα να το έκανε ο ίδιος ο δράστης.

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως ενημερωθήκαμε ότι το σκυλάκι βρισκόταν λίγες μέρες στις Ρίζες, ενώ ταυτόχρονα μας είχε ειδοποιήσει μια κυρία πως χάθηκε μια σκυλίτσα από το χωριό Μαγούλα.

Μέσα από φωτογραφίες που μας έστειλε ταυτοποιησαμε πως πρόκειται για το ίδιο.

Απορίας άξιον το πως βρέθηκε από το ένα χωριό στο άλλο αλλά αυτό είναι κάτι που απλώς αναφέρουμε για πληρέστερη ενημέρωση όλων εσάς που δείχνετε ενδιαφέρον.

Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο, όλα πληρώνονται αργά ή γρήγορα.

Εμείς θεωρούμε αυτό τον “άνθρωπο” που το έκανε επικίνδυνο και αρρωστημένο και θέλουμε να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Οι εικόνες είναι σκληρές μα η πράξη είναι ακόμα περισσότερο. Δεν τις βάζουμε για να προκαλέσουμε αλλά για να δούμε ολοι την πραγματικότητα έτσι όπως είναι.

Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli Animal Shelter, ΓΡ

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το