Σκυλίτσα έχει παντού καρκίνο στο σώμα της
Μοιραστείτε το

Εθελοντες Φιλοζωοι Πτολεμαιδας

Μεταφέρθηκε η σκυλίτσα στο κτηνιατρείο η κατάσταση της είναι άσχημη το σκυλί έχει παντού καρκίνο στο σώμα της αρκετά εξογκώματα που θα πρέπει να αφαιρεθούν.

Σήμερα έγινε ακτινογραφία όπου είδαμε αν ο καρκίνος έχει προχωρήσει στον θώρακα αλλά ευτυχώς είναι καλά και αφαιρέθηκε ο μεγάλος όγκος όπου είναι 3.760 κιλά.

Τα έξοδα όλα μαζί ήταν 245€, μαζί με τα χάπια που πρέπει να παίρνει και άλλα 20€, η τροφή της που πρέπει να τρώει το σκυλί.

Φιλοξενείται από την ομάδα μας. Επίσης να αναφέρουμε πως είναι πάνω από 8 ετών, σε 23 μέρες θα πρέπει να γίνει χειρουργείο για να αφαιρεθούν κάποιοι ακόμα όγκοι.

Αν όλα πάνε καλά. Το σκυλί, από ότι μάθαμε, τον έχει 2 χρόνια τον όγκο και όλοι στο χωριό το βλέπαμε και δεν κάναν τίποτα.

Φοβόντουσαν μην κολλήσουν τα παιδιά τους τραγικά πράγματα σε αυτήν την χώρα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σωκράτη για την μεταφορά και την κυρία Άννα και τον κύριο Ηλία για την κάλυψη των εξόδων της σκυλίτσας. Όποίος θέλει να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο, να μας στείλει μήνυμα. Το σκυλί πρέπει να κάνει πολλά ακόμα χειρουργεία

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΪ́ΔΑΣ

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το