Βάλτε τέλος στην κακοποίηση των ζώων
Μοιραστείτε το

Ψήφισμα προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Βάλτε τέλος στην κακοποίηση των ζώων.

Αποστέλλουμε το ψήφισμα στον Πρωθυπουργό της χώρας κ.Κυριάκο Μητσοτάκη με την προσδοκία αλλά και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπιστεί οριστικά η κακοποίηση των ζώων ζητώντας από το ελληνικό κράτος να παρέμβει άμεσα. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη να αναπτυχθεί μια εθνική στρατηγική μέσω συντονισμένων ενεργειών, ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της κακοποίησης όλων των ζώων που συμβαίνει σε καθημερινή βάση σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κακοποίησης δεν είναι μεμονωμένα.

Eίναι περιστατικά που δείχνουν τη γενικότερη κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας αλλά και του κράτους και εντάσσονται στα προβλήματα που πλήττουν, εκτός βεβαίως και πρωτίστως τα ίδια τα ζώα ,το κύρος και την εικόνα της χώρας διεθνώς.

Ως Έλληνες πολίτες δεν δείχνουμε άλλη ανοχή στη σκληρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα ζώα στη χώρα μας και ζητάμε από το πρωθυπουργό της χώρας το θέμα αυτό να γίνει ΤΩΡΑ θέμα συζήτησης στο Υπουργικό Συμβούλιο. Περιμένουμε να ληφθούν από το κράτος σαφή, αποτελεσματικά και άμεσα μέτρα αφού προηγηθούν συντονισμένες επαφές με τους μεγάλους φιλοζωικούς φορείς και οργανισμούς, ώστε να πάψει η χώρα να είναι συνώνυμη της κακοποίησης των ζώων και να συνεχίσει να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις χώρες που προάγουν και παράγουν πολιτισμό.

Πηγή : avaaz.org


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το