Μοιραστείτε το

Αυστραλία: Λουλούδια και θάμνοι φυτρώνουν ξανά μέσα στα καμένα δάση

Τι και αν ο άνθρωπος καταστρέφει και καίει την φύση αυτή πάντα βρίσκει τον τρόπο να γεννιέται μέσα από τα καμένα. Η φύση ήταν εδώ πολύ πριν τον άνθρωπο.

Αυτές οι νέες φωτογραφίες μέσα από τα καμένα δάση της Αυστραλίας δείχνουν την νέα ζωή να αναγεννιέται. Τα δάση της Αυστραλίας φημίζονται και ειδικά οι ευκάλυπτοι για την γρήγορη ανάπτυξη τους. Η μεγάλη απώλεια όμως είναι τα ζώα που πάνω από 1 δις εξαφανίστηκαν.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε βλαστάρια δέντρων να αναγεννιούνται μέσα στα καμένα.

Δείτε τις φωτογραφίες από την Αυστραλία:

Με όλα αυτά που χάνονται στη φύση, υπάρχει ελπίδα για ζωή και πάλι.

Μετά από ένα γρήγορο ταξίδι στην Kulnura σήμερα και μιλώντας με μερικούς ντόπιους, μιλώντας με τον Lee και τον Mick που αντιμετώπισαν τις άγριες πυρκαγιές πριν τα Χριστούγεννα, ήταν μια ταπεινή εμπειρία να επισκεφτείτε την ιδιοκτησία τους και να ακούσετε τις ιστορίες τους.

Είπαν για τους γενναίους, μαχητικούς πυροσβέστες και το προσωπικό της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης που τους βοήθησε να περάσουν μερικές από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής τους. Ιστορίες από ήχους τόσο δυνατούς και η ένταση της θερμότητας και η δύναμη και η ταχύτητα της φωτιάς, ευτυχώς γι αυτούς που σώθηκε το σπίτι τους, μόνο απλά και πολύ τυχερό.

Γι ‘ αυτούς αυτή η εικόνα αντιπροσωπεύει την ελπίδα ότι η φύση επιστρέφει γρήγορα στην αναζωογόνηση, όπως και αυτοί.

Ευχαριστώ για την παρέα Muzz.

Αυτό το περιεχόμενο το διαχειρίζεται αποκλειστικά η Kennedy News και Media. Για την άδεια ή χρήση σε εμπορικό παίκτη, επικοινωνήστε με το news@kennedynews.co.uk ή καλέστε στο 44 161 697 4266.

Facebook

Πήγα πάλι στους χώρους πυρκαγιάς στην περιοχή Kulnura μετά από μια ελαφριά βροχ;όπτωση την προηγούμενη νύχτα, και βρήκα αρκετή δραστηριότητα από μυρμηγκιών και φύλλα με σταγόνες βροχής πάνω τους για να παρέχουν νερό γενικά για τα έντομα.

Υπάρχει ζωή εκεί έξω και είναι τόσο υπέροχο να τα βλέπεις όλα για άλλη μια φορά να αναζωογονούντε σε αυτό το ξηρό και καμέναο τοπίο….

Αυτό το περιεχόμενο το διαχειρίζεται αποκλειστικά η Kennedy News και Media. Για την άδεια ή χρήση σε εμπορικό παίκτη, επικοινωνήστε με το news@kennedynews.co.uk ή καλέστε στο 44 161 697 4266.

Favebook

Πηγή : omorfhzwh.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το